Sorry, registration has ended.

Saturday, December 9th we will be hosing the Albanian Independence night. This event will host a couple of speakers along with recitations and a short PowerPoint on the history of Albania. This event will be in Albanian language and if you want more information, We would like everyone to RSVP by replying back to this e-mail kenoshamasjid@gmail.com and providing a family headcount so we have an idea on the amount of food we should order.


  • Date: 9.12.2023 05:57 PM
  • Location 6001 88th Avenue, Kenosha, Wisconsin 53142, USA (Map)

Description

Të Shtunën, me datën 9 Dhjetor, do të organizojmë natën e pavarësisë së Shqipërisë. Ky organizim do te ket disa fjalime te shkurta, recitime dhe një prezentim të shkurtër për historinë e Shqipërisë. Organizimi do të jetë në gjuhën Shqipe dhe nëse dëshironi më shumë informata, ju lutemi shikoni bashkëngjitjen.


Ju lutemi qe te gjith te beni rezervime që të kemi një numër të sakt për përgatitjet e ushqimit. Per rezervim, shkruani prap ne kët e-mail kenoshamasjid@gmail.com dhe tregoni sa persona keni qe do vin.